Countryside 2021 - Wij waren erbij!

Countryside 2021 - Wij waren erbij!

Een dagje naar ‘Countryside’, da’s een dag genieten van alles wat lifestyle omvat. Decoratie, tuin, reizen, mode, culinaire hoogstandjes… Nergens vormen deze pijlers zo’n harmonieus geheel als op de beurs in Gent. Het waren even onzekere dagen, maar de beurs heeft dan toch in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. Ook wij waren van de partij!

Wat is de Countryside beurs?

Countryside is dé beurshappening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag gezellig maakt, houdt van reizen, lekker eten en op zoek is naar inspiratie. Het lifestyle-evenement combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven gezellig te maken.

02 dec - 05 dec 2021

Voor elk wat wils

Er is van alles te beleven op Countryside. Interieur lovers kunnen hun hart ophalen. Van de mooiste meubels tot prachtige woonaccessoires, van stijlvolle loungesets tot een coole boomhut. Bij meer dan 250 exposanten ontdek je de allernieuwste trends voor binnen en buiten, zodat je boordevol inspiratie weer naar buiten wandelt.

Nieuw dit jaar op Countryside: een ‘Touch of Christmas’. In de feeërieke kerst-village vind je de mooiste kerstdecoratie en de leukste geschenken voor onder de kerstboom. Je geniet er in een magische kerstsfeer van een heerlijke kerstborrel.

Wij waren erbij!

Wat was het fantastisch om onze producten dichter bij jullie te kunnen brengen en gezellig samen interieurs te bespreken.

We zijn super enthousiast over de lovende feedback dat we mochten ontvangen tijdens de beurs.

Wij plannen alvast nieuwe beurzen. Binnenkort meer :-)

Terug naar blog